BOLU'DA HÜZÜNLÜ 15 TEMMUZ TÖRENİ

ŞEHİT POLİSİN ANNESİ ÇOCUĞUNUN MEZARI BAŞINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

15 Temmuz 2019

    HABER / MUTLU YUCA

    Fethullahçı Terör örgütü üyeleri tarafından üç yıl önce düzenlenen hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Bolu'da düzenlenen anma töreninde FETÖ'cü teröristlerce şehit edilen polis memuru Ozan Özen'in annesi evladının mezarı başında gözyaşı döktü.

    Türk Silahlı Kuvvetlerine içerisine sızmış FETÖ üyesi teröristlerce 15 Temmuz 2016'da düzenlenen hain darbe girişiminin yıldönümünde Bolu'da düzenlenen törende şehitler dualarla anıldı.  Şehitler Mezarlığı'nda düzenlenen törene Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, protokol üyeleri, askeri erkan ile şehitlerin yakınları ile gaziler ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan törenin ardından İl Müftüsü Orhan Genç şehitler için dua etti.

    Vali Ümit ve beraberindekiler İstanbul'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında görevi başındayken şehit edilen Polis memuru Ozan Özen'in mezarına karanfiller bıraktılar. Şehit polisin annesi Emine Özen, evladının mezarı başında gözyaşlarına boğuldu.

    "BÖYLE BİR OLAY DÜNYADA GÖRÜLMEDİ"

    Bolu Valisi Ahmet Ümit, Türkiye'nin bu denli yıkıcı ve içten işgal girişimiyle karşılaşmadığını vurgulayarak, "Üç yıl önce selaların ve milletin iradesinin tankları boğduğu bir geceyi idrak ettik. Ben o zaman İstanbul'daydım. En yoğun yaşanan yerlerin başında da İstanbul geliyordu. Milletimizin kadim ve geleneğinden gelen Allah vergisi basireti feraseti, cesareti ve kahramanlığıyla bütün müstevlilerin yüzyıllardır devam ettirdikleri ama buna has konuşursak 50 yıldır devam ettirdikleri bir kumpası milletimizin basireti ve iradesi ile bir kaç saat içerisinde yok etti. Böylesi bir olay dünya üzerinde görülmedi. Allah kimsenin başına vermesin. Bu hainlerin şerrinden dünyayı korusun." diye konuştu.

     

     

     

     

     

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.