“CUMHURBAŞKANIMIZ BENİ BOLULULARA EMANET ETTİ"

METİN, “BOLU’YA NASIL HİZMET EDERİM’ ONUN TELAŞINDAYIM”

23 Ocak 2019
“CUMHURBAŞKANIMIZ BENİ BOLULULARA EMANET ETTİ"

    Kısmet Sitesi sakinleriyle buluşan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, “Cumhurbaşkanımız ‘Bolu Belediye Başkan Adayımız sensin’ dedi ve beni sizlere (Bolu halkına) emanet etti” dedi. Metin, makam-mevki derdinin olmadığını da vurgulayarak, “Yarın belediye başkanlığı emaneti verildiğinde ‘Bolu’ya nasıl hizmet ederim’ onun telaşındayım ben” diye konuştu.

    Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, dün akşam da Kısmet Sitesi sakinleriyle buluşarak seçilmesi halinde ‘nasıl bir belediye başkanı olacağını’, hedeflerinin neler olduğunu anlattı, hem de yeni döneme ilişkin beklentileri dinledi. Metin ayrıca aday olma süreciyle ilgili de konuştu.

    ÖZGEÇMİŞİ HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

    Site sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği programda ilk olarak özgeçmişinden bahseden Metin, “2007 yılında sizlerin desteğiyle milletvekili oldum. Daha sonra 2011 milletvekilliğim sonra erdi. 6 ay Ankara’da avukatlık yaptım. Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı oldum ve bu görevimi 2015 yılına kadar sürdürdüm. Daha sonra 2015 yılında Ekonomi Bakan Yardımcısı oldum. 2018 yılında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçtik. Hepinizden Allah razı olsun, Cumhurbaşkanımızı ‘Başkan’ yaptınız. Orada da bana Ticaret Bakan Yardımcılığı görevini verdi Sayın Cumhurbaşkanımız” dedi. 

    NASIL ADAY GÖSTERİLDİ?

    Bolu Belediye Başkan adayı olma süreciyle ilgili de bilgiler veren Metin, Ticaret Bakan Yardımcılığı görevini sürdürürken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini çağırdığını anlatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız beni çağırarak ‘Bolu’da Bolu Belediye Başkan Adayımız sensin’ dedi ve beni sizlere emanet etti. 31 Mart’ta bu emaneti birisine vereceksiniz. İnşallah o biz oluruz” diye konuştu.

    “BOLU’YA NASIL HİZMET EDERİM’ ONUN TELAŞINDAYIM”

    Site sakinlerine aday gösterildikten sonra hızla çalışmalara başladığını anlatan Metin, “1 buçuk aydır karış karış geziyorum Bolu’yu. Herkesle toplanıyorum şu defterim elimde, her gittiğim yerde not alıyorum. Mümkün mertebe yarın belediye başkanlığı emaneti verildiğinde ‘Bolu’ya nasıl hizmet ederim’ onun telaşındayım ben.” dedi.

    “NASIL BİR BELEDİYECİLİK İSTİYORSUNUZ, ONUN İÇİN BURADAYIZ”

    Metin, halkın beklentisinin önemli olduğuna değinerek “Benim için sokağın sesi, halkın talepleri önemli. ‘Nasıl bir belediyecilik istiyorlar?’, ‘Belediyenin hizmetlerinden memnun olmadıkları bir husus var mı?’ bunları öğrenip politikalarımızı ona göre şekillendiriyoruz. Bugün de bu nedenle buradayız.” diye konuştu.

    “AMACIM HERKESİN BEKLENTİLERİNE KARŞILIK VERMEK”

    Site sakinlerine bir insanın yaşadığı şehirde, ihtiyacı olan her şeyi belediyenin karşılaması gerektiğini aktaran Metin, “O nedenle de ben toplumun her kesimi ile bir araya geliyorum. İşte her meslek grubuyla bir araya geliyorum. Engellisiyle, kadınıyla, işçisiyle, memuruyla, iş adamıyla herkesle bir araya geliyorum. Amacım da Bolu’da yaşayan herkesin beklentilerine karşılık vermek” dedi.

    “MAKAM MEVKİ BİR KENARA”

    Metin ayrıca, makam derdinin olmadığını vurgulayarak, “Makam mevki bir kenara… Hayat hikayemi anlatırken bir sürü makam saydım. Benim makam mevki derdim yok. Ben 29 yaşında il başkanı, 34 yaşında milletvekili, 38 yaşında bakan yardımcısı olmuşum. Allah’tan daha ne isteyeyim?” diye konuştu.

    SİTE SAKİNLERİNİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

    Metin, konuşmasının ardından site sakinlerinin şikâyet ve taleplerini de dinleyerek iletilen konuları ajandasına not aldı.

     

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.