BOLUSPOR ELAZIĞSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

KIRMIZI BEYAZLILAR CÜNEYT KARAKUŞ NEZARETİNDE ÇALIŞTI

23 Ocak 2019

    HABER / MUTLU YUCA

    Spor Toto 1'inci lig takımlarından Boluspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından takımın başına getirilen Cüneyt Karakuş, kırmızı beyazlı takımla çalışmalarını sürdürüyor. Karakuş, antrenman öncesi sahada oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı.

    Kupa maçı öncesi takımdaki dayanışmayı sağladıklarının altını çizen Karakuş, " Tabi şimdi bir hoca değişikliğinde yönetim doğal olarak bir görevlendirme yaptı. Bizde bunu gerçekten bir görev arz ediyoruz. Yani Boluspor’da çalışmak önemli bir şey bizim için. Görevde kaldığımız sürece de bunu layıkı ile yerine getirmek istiyoruz. Öncelikle, teşekkür ederiz kendilerine. Öncelikle Galatasaray maçına gelelim. Çünkü Galatasaray maçıyla ilgili açıkçası çok o yönde hareket ettik. Galibiyetin dışında tekrar Boluspor’un o ilk 7-8 haftalık periyodunu, oradaki arkadaşlığı, oradaki muhabbeti, oradaki dayanışmayı yakalamak amaçlamak istedik ve kupa maçına kadarda konuşmalarımız çalışmalarımız bu yönde oldu. Yani birlikte oynama, birlikte hareket etme, işte alan daraltma, daha mücadele daha biraz kavgacı Boluspor. Çünkü biliyoruz Boluspor’un neler yapabileceğini. Gayet de iyi oldu, sadece skora yansımadı. Onun içinde çok üzülmüyoruz açıkçası, yani kaçırdığımız için üzülüyoruz bu bizim için önemli bir şey.  Galatasaray’ı 3-1 de yenebilirdik, 2-1 de olabilirdi, 1-1 de olabilirdi" diye konuştu.

    Takımdaki uyumu yakaladıklarını kaydeden Karakuş, şunları söyledi: "Hedef tamamen Elazığspor maçıydı. Bu ortamı yakalarsak bu maçın bizim için tabi daha rahat daha iyi olacağını düşündük ve şu anda öyle bir ortamı yakaladık gibi düşünüyorum. İşte 2-3 günlük çalışmadan sonra Elazığ maçını oynayacağız. Tabi sıkıntı, Elazığ’da sıkıntılar yaşadı. Eskişehir olsun Karabük gibi genç bir takım var orada. Her an herkese bir şey yapabilecek potansiyele sahip. Onu ciddiye alarak hazırlanacağız, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum"

     

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.