FENERBAHÇE KÜME DÜŞME HATTINDA

SARI LACİVERTLİ OYUNCULARA TARAFTARLARDAN PROTESTO

10 Aralık 2018

    Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, averajla küme düşme hattına geriledi.  Spor Toto Akhisar Stadı'ndaki mücadelenin ilk yarısını Jeremy Bokila'nın golüyle 1-0 önde tamamlayan Akhisarspor, ikinci yarıda Elvis Manu'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı. Uzatma bölümünde Adrien Regattin'le bir gol daha bulan yeşil-siyahlı ekip, müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 15. haftanın ardından 14 puanda kalan Fenerbahçe, haftayı averajla Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un gerisinde 16. sırada ve düşme hattında bitirdi. Akhisarspor, aldığı bu kritik galibiyetle puanını 16'ya çıkardı ve düşme hattından çıkarak 13. sıraya yükseldi. Bu sezon dış sahada oynadığı 8 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan Fenerbahçe, üst üste 5. deplasman maçından da galibiyet çıkaramadı.

    Karşılaşma için hava yoluyla İzmir'e geldikten sonra Manisa'ya geçen Fenerbahçe'de, 3-0 mağlup tamamlanan maçın ardından Başkan Ali Koç'un talimatıyla oyuncular İstanbul'a uçak yerine otobüsle döndü.

    Düşme hattına gerileyen sarı lacivertli takıma taraftarlarda tepki gösterdi. Taraftarlar  Samandıra Can Bartu Spor Tesisleri'ne gelen oyuncuları protesto etti.

    Takım halinde aile havasına bürünmenin önemine dikkat çeken Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'ye de destek verdi.

    Sarı lacivertli takımın küme düşme hattına gerilediğinin hatırlatıldığı Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, "Umarım bazı futbolcularım en yakın zamanda aramıza döner. Çünkü buna ihtiyacımız var. Yaratıcılığa ihtiyacımız var. Perşembe oynayacağımız Spartak Trnava maçı var. Peş peşe maçlar oynayacağız. Zor bir program var ve dinlenme fırsatımız yok. Zor bir durum içindeyiz ama devam etmek zorundayız. Ben bir savaşçıyım. Ben her zaman tünelin sonundaki ışığı görürüm. Çalışmaya, kulüp için çabalamaya mecburuz" dedi.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.