BEŞİKTAŞ'TA SON KARAR STURRIDGE

SİYAH BEYAZLILAR İNGİLİZ FORVET STURRIGDE İÇİN KULÜBÜ LIVERPOOL İLE GÖRÜŞECEK

20 Haziran 2018

    Beşiktaş’ta forvet transferi için Gignac, Benteke, Gomez, Bas Dost gibi pek çok isim gündeme gelmesine rağmen teknik direktör Şenol Güneş'in gözdesi Daniel Sturridge.

    İngiliz forvetin, oyun sistemine uygun olduğunu yönetime söyleyen Güneş, şartlar oluşursa 28 yaşındaki yıldız futbolcuyu takımda görmek istiyor.

    Başkan Fikret Orman, Fransa'da Rafael için yapacağı görüşmelerin ardından rotayı İngiltere'ye çevirecek. Burada Liverpool'a teklif yapacak olan Orman, Sturridge'ı kiralık olarak Beşiktaş'a kazandırmak amacında.

    Sezonun ilk yarısını Liverpool'da geçirip sonrasında West Bromwich'e kiralanan Sturridge, Premier Lig'de 15 maçta şans bulabildi. İngiliz golcü, artık düzenli olarak forma giyebileceği bir takımda kariyerine devam etmek istediği için bu transferin olma ihtimali yüksek görünüyor.

    Bu arada Daniel Sturridge için İngiliz basınında da haberler yer aldı. 28 yaşındaki golcü oyuncunun bonservis bedelinin 15 milyon pound olduğu ve Beşiktaş ile Sevilla'nın yıldız futbolcuya uzun zamandır ilgisinin olduğu belirtildi.

    Beşiktaş'ın İngiliz oyuncu için istekli olduğu ve teklifleri zorlayabileceği yazıldı. Sturridge, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de Liverpol ve West Bromwich formalarıyla toplam 20 maça çıkarken bunların sadece 7'sine ilk 11'de başladı ve 3 gol atıp 3 asist yaptı.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.