HİJYENİK DEĞİLSE ZABITAYA BİLDİRİN

FIRIN İÇERİSİNDE HAMUR TEKNELERİ VE ÜRÜNLERİN GRAMAJLARINA BAKILDI

17 Mayıs 2018

    Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler merkezde gıda denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde hijyene dikkat çekildi. Fırın içiresinde un çuvallarının konulduğu yerler hamur tekneleri ve ürünlerin gramajlarına bakıldı.

    Denetimler ile ilgili bilgi veren Zabıta Müdürü Mehmet Ali Kahraman, sağlıksız üretim yapan işletmelerin tespitinde ihbar mekanizmasının önemine dikkat çekerek şunları kaydetti.


    Kahraman kurallara uyan iş yerine sahibine de teşekkür etti.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.