ÇİFTÇİNİN ELİNDEN SOFRALARA DOĞAL ÜRÜNLER

BOLULU VATANDAŞLAR ORGANİK LEZZETLER FUARINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

12 Şubat 2018

    Anadolu’nun Lezzetleri Fuarı Bolu’da bir alışveriş merkezinde 9-18 Şubat tarihleri arasında açık olacak. Bu fuarda geçmişten geleceğe uzanan yöresel tatlar organik olması sebebiyle vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

    Fuarın Organizasyon Sorumlusu Bedir Silme mikrofonlarımıza bilgi verdi.

    Bu fuarda her İle ait lezzetleri bulmak mümkün.

    Çankırı kayatuzu, Malatya kayısısı ve sucuğu, Kocaeli pişmaniyesi, Adıyaman menengiç kahvesi, Gümüşhane pestili, Aydın inciriyle zeytinyağı ve Siirt balı...

    Artvin’in kahverengi zeytini, Erzurum’un tulum peyniri...Adana ve Hatay'ın güneş kurusu enfes salçaları...

    Kayseri Pastırması ve İç Anadolu’ya ait baharat çeşitleriyle çeşit çeşit turşular...

    Anadolu’nun 7 bölgesinden her ile ait doğal yollarla üretilen organik lezzetler, vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

    Bir vatandaş doğal yollarla üretilen bilye dağ kekiği alıyor...

    9-18 Şubat tarihleri arasında açık olan fuar ziyaretçilerini bekliyor...

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.