BOLU VE MUTFAK KÜLTÜRÜ

AKADEMİSYEN ŞEFLER TAM İKİ YIL ARAŞTIRDI

12 Ocak 2018

    Bolu ve Mutfak Kültürü kitabı, Bolu Bağışçılar Vakfı’nın hibe desteğiyle Doç. Dr. Nihal Doğan ve akademisyen şef ekibiyle hazırlandı. Bolu ve mutfağına kazandırılan bu değerli çalışma iki yılın sonunda kitap haline getirildi.

    Kitabın tanıtım toplantısına AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Bolu Bağışçılar Vakfı yetkilileri katıldı.  

    BAMER yayınlarından çıkan kitap tam iki yıllık bir çalışma sonucu oluşturuldu. Çalışmayı anlatan akademisyen Doç. Dr. Nihal Doğan bu araştırmada emeği geçenlere ve destek olanlara teşekkür etti.

    Şef akademisyen Vedat Kayış da yüzden fazla köyde eski aşçılarla bizzat görüşülerek bu çalışmayı tamamladıklarını kaydetti.

     

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.