BOLU’DA KARİYER GÜNLERİ

USTA ÖĞRETİCİLERDEN ÖĞRENCİLERE DERS

11 Ocak 2018


    “Mezunlar Okulumuza Sahip Çıkıyor” adı altında yapılan kariyer günleri etkinlikleri, okulun mutfak atölyelerinde usta öğreticiler ve öğretmenler gözetiminde yapılıyor. Etkinliklerin bir bölümünde öğrencilere, okuldan daha önce mezun olan Usta Öğretici İbrahim Adanır tarafından Malaga pastası ve Pacanga böreğinin yapım aşamaları ve sunumu gösterildi.

    İbrahim Adanır, etkinliklerde öğrencilerin deneyim kazandıklarını ifade ederek şu açıklamalarda bulundu.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.