YOLCULAR PERİŞAN OLDU

İSTANBUL'DAN DÜZCE'YE GELENE KADAR 5 KEZ BOZULAN OTOBÜSTE TARTIŞMA YAŞANDI

20 Kasım 2017

    İstanbul-Rize seferi yapan özel bir firmaya ait yolcu otobüsünde yaşananlar yolcuları çileden çıkarttı. İddialara göre, yolcu otobüsü İstanbul’dan Düzce’ye gelene kadar 5 kez bozuldu. Aküden kaynaklandığı öğrenilen arıza 4 kez giderildikten sonra otobüs yoluna devam etti.

    Yaşanan arızaların yanında araçtan yükselen mazot kokusu ise yolculara büyük panik yaşattı. Yolcu otobüsü son olarak Düzce’de bozularak yolda kaldı. Arızalar ve yapılan tamirlerden dolayı saatlerce yollarda perişan olan yolcular çareyi polisi aramakta buldu.

    Yolcuların güvenliğini hiçe sayan otobüs yetkilileri, firmadan sağlam bir otobüs çağırmak yerine polisi arayan yolcularla tartıştı.

    Trafik polisi çeşitli sebeplerden dolayı otobüs sahibine yüksek miktarda ceza kesti. İki kişi ise firmadan şikayetçi oldu.

    Gece saatlerinde yaşanan olayda korkudan otobüse binemeyen yolcular dışarda soğuk nedeniyle zor anlar yaşadı.  Arızanın yaşandığı bölgeye yakın yerlerde oturan yolcular kendi imkanları ile yollarına devam ederken diğer yolcular da saatlerce kendilerine gelecek yardımı bekledi.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.