AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAYATINI KAYBETTİ

ABDULKADİR YÜKSEL, GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU YAŞAMINI YİTİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AİLEYE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU YILDIRIM; “HEMŞERİLERİNİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞ BİRİYDİ”

26 Eylül 2017
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAYATINI KAYBETTİ

    AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel (55), kalp krizi sonucu vefat etti.

    55 yaşındaki Yüksel, geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı Ankara’daki özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Vefat haberinin ardından TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ile birçok  bakan ve milletvekili hastaneye akın etti.İlerleyen saatlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da vefat eden Milletvekili Yüksel'in ailesine hastanede taziye ziyaretinde bulundu.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hastane önünde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bazı milletvekilleri ile Abdülkadir Yüksel'in ailesi karşıladı.

    Yaklaşık yarım saat süren ziyarette doktorlardan bilgi alan Erdoğan, Yüksel'in ailesine taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyareti sırasında eşi Emine Erdoğan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile diğer yetkililer eşlik etti.

    Öte yandan Başbakan Binali Yıldırım, kalp krizi geçirerek vefat eden Milletvekili Abdülkadir Yüksel'in hemşehrilerinin gönlüne taht kurmuş çok değerli bir insan olduğunu belirterek, "AK Parti grubu olarak milletvekilimizin vefatından dolayı üzüntümüz büyük" açıklaması yaptı. 

     

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.