BAKANLAR KURULU SONRASI FLAŞ AÇIKLAMALAR

"EĞER ELİNDE TERÖRÜ BİTİRECEK FORMÜL VARSA HEMEN AÇIKLA" "TANRIKULU'NUN YAPTIĞI AÇIKLAMA HADSİZ, YANLIŞ VE SAYGISIZ BİR AÇIKLAMA”

12 Eylül 2017

    Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası konuştu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Terörü 4 yılda bitireceğim” sözünü hatırlatan Bozdağ, Kılıçdaroğlu’na çağrıda bulunarak, elinde bir formül varsa açıkla” diye konuştu.

    “Tanrıkulu'nun yaptığı açıklama hadsiz, yanlış ve saygısız bir açıklama”

    CHP'li vekil Sezgin Tanrıkulu'nun 'Silahlı insansız hava araçlarının sivil vatandaşları vurup öldürdüğüne ilişkin açıklamalarına da değinen Bozdağ, “Hadsiz, yanlış ve saygısız bir açıklama” dedi.

    "Tanrıkulu'nun yaptığı açıklama hadsiz, yanlış ve saygısız bir açıklama. Türk milletine, güvenlik güçlerimize bu açıklamasıyla hakaret etmiştir. Bu, büyük bir densizliktir. SİHA'lardan alınan görüntüler çok net görüntüler. Detaylar, SİHA'lardan açık bir şekilde görülebiliyor.”

    Bozdağ, CHP Milletvekili Tanrıkulu’nun açıklamalarının ardından konuşan Kılıçdaroğlu’nun, olayın sağlıklı ve sağduyulu şekilde aydınlatılmasını, öldürülen kişinin teröristse belgesinin ortaya konması gerektiği yönündeki açıklamasına da cevap verdi.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.