KILIÇDAROĞLU PARK AÇILIŞINA KATILDI 

"DEMOKRASİ, YARGININ BAĞIMSIZLIĞI, KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ” KILIÇDAROĞLU; “ASLA UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN, YALNIZ DEĞİLİZ”

11 Eylül 2017

    Çankaya Belediyesince yapımı tamamlanan ve CHP’nin merhum genel başkanlarından İsmet İnönü’nün isminin verildiği Çankaya Belediyesi İsmet İnönü Parkı'nın açılışına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

    Çankaya Birlik Mahallesi’nde yapılan parkın açılışına Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, milletvekilleri, partililer ve mahalle sakinleri katıldı.

    Kılıçdaroğlu, açılışta yaptığı konuşmada, partililerine umutlu olmaları gerektiğini belirterek, “Asla umutsuzluğa kapılmayın, yalnız değiliz” ifadelerini kullandı.

    Demokrasi ve adalet için mücadele vermeye devam edeceklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

    “Size şu sözü veriyorum; umutsuzluğa kapılmamanız için ne gerekiyorsa hepsini yapacağım. Demokrasi mücadelesi vereceğiz, yargının bağımsızlığı mücadelesi vereceğiz, kadın erkek eşitliği mücadelesini vereceğiz. Bunun için yürümek varsa yürümek, kavga varsa sonuna kadar kavga edeceğiz. Bu ülkede hep birlikte kardeşçe yaşayacağız. Doğusu-batısı, güneyi-kuzeyi, yaşlısı-genci, kadını-erkeği hiçbir ayrım yapmadan 80 milyonu kucaklayacağız. Bu ülkeye hakkı, hukuku ve adaleti hep birlikte getireceğiz.”

    Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Karadenizli sanatçı Volkan Konak konser verdi.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.