ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki Charlotte kentinde ilkokul öğretmenliği yapan Barry White’nin, her Sabah sınıfın önünde karşıladığı öğrencileriyle teker teker ve kendi aralarında geliştirdikleri farklı tekniklerle selamlaştığı video kısa sürede büyük rağbet görerek tüm dünyada izlenmeye başlamıştı.
Bu videonun bir benzeri esprili şekilde Erzurum’da da çekilmişti.Erzurum’da tiyatro sanatçısı ve kursiyerleri tarafından espri katılarak çekilen her öğrenciyle farklı şekilde selamlaşan öğretmen milyonca sosyal medya kullanıcısının ilgisini çekmişti.
Erzurum’daki videonun ardından bir başka okulda ilkokul öğretmenin öğrencileriyle derse girmeden teker teker selamlaşması ise izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.